Gruppträning


Gruppträning

Hos oss tränar alla efter sina egna förmågor i åldern 0-99 år. Alla pass kan individanpassas. Se nedan vilka pass vi erbjuder


Balans/styrka

Vilande tills vidare

Core

Ett pass där fokus ligger på att träna och stärka mage,rygg och bålstabilitet. Träning i takt till musik med både redskap och egna kroppen som motstånd. Ett intensivt pass som passar alla där övningarna kan genomföras på olika nivåer.
Måndagar kl 19.15-20.15  i B-hallen

Cirkelträning

Tidigare funktionell träning. Passet består av styrka, utveckla rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt. Som hjälpmedel används bland annat gummiband, vikter och kettlebell.
Det börjar alltid med en gemensam uppvärmning, sedan intervallträning. Passet passar alla och går lätt att anpassa till sin egen förmåga.
Tisdagar kl 19.00-20.00 i B-hallen

Lättgympa

Allsidig lätt träning i takt till musik. Träning för hela kroppen; allt från styrka och puls till rörlighet och balans. Här används kroppen som motstånd men också med hjälp av redskap. Passar alla, oavsett fysiska förutsättningar.
Måndagar kl 18.00-19.00 i B-hallen

Multistyrka

Alla pass börjar med en gemensam uppvärmning och avslutas med ca 5 minuter stretch. Däremellan används lösa vikter och stänger. Passet består av styrka både uthålligt och explosivt i takt till peppande musik. Hela kroppen jobbas igenom. Man bestämmer själv hur tufft passet blir. Föranmälan veckovis
Torsdagar kl 19.00-20.00 i B-hallen

Yoga

Varierad yoga med olika yogaformer som Yinyoga, Poweryoga och Vinyasa flow.
Ta gärna med egen matta.
Fredagar kl 17.30-18.30 i B-hallen

Tabata

Högintensiv intervallträning för hela kroppen. Kortare intervaller med varierande övningar och flera repetitioner. Svettigt och roligt!
Söndagar kl 18.00-19.00 i A-hallen

Styrka/kondition

Ett pass som består av en blandning av styrka och kondition. Passet passar alla och går lätt att anpassa till sin egen förmåga.

Ett pass som Linda kör som alternativ till inställda pass

Seniorträning

Ett pass med styrka, rörlighet och balans anpassat för dig som är 60+

 

Mellandagsgympa

Under julledigheten kör vi som vanligt några träningspass vi kallar mellandagsgympa.

Vi bjuder in externa ledare att köra prova på pass, men även några ordirari ledare som kör något kul pass.

Hoppas vi ses!