Nyheter

Yoga inställd

  • 28 mar 2024

Yogan på långfredagen 29/3 är inställd.
 

Glad påsk! 

Hälleviksläger 2024

  • 6 mar 2024

Snart är det dags att anmäla sig till Hällevikslägret i sommar. Vill man få en plats är det viktigt att man anmäler sig så fort länken öppnar, platserna går åt väldigt snabbt. Info ser ni nedan och lite mer på https://www.gymnastik.se/regioner/region-sydost/traning/hallevikslagret

På hemsidan kommer också länken komma för anmälan.

Hällevikslägret

Varje sommar kommer 300 gymnaster, tjejer och killar, från Småland och Blekinge till Hällevik för en veckas gymnastikläger. Dagarna fylls med fem träningspass och ett badpass i havet, precis intill lägerområdet.

All träning på Hällevikslägret sker utomhus på det stora gräsfältet mellan tallskogen och havet. Här tränas trampett, matta, airtrack, fristående, bom, barr m.m. Mellan träningspassen badas det också i havet och mat serveras av egen kökspersonal. På sena eftermiddagar/kvällar blir det bad i poolen, femkamp, disco och uppträdanden. Klockan 22.00 släcks det i barackerna och de ca 100 i personalen ser till att alla barn och ungdomar sover gott. Lägerveckan avslutas med en uppvisning för föräldrar, syskon och släkt.

Hällevikslägret är en tradition för våra gymnaster i Sydost och dit åker man gärna tillbaka år efter år!

GF Sydosts Hälleviksläger genomförs 21-27 juli 2024 (vecka 30).

Anmälan för nya gymnaster öppnar 19 mars kl. 18.00.